budha

Massage Amsterdam

Massage vanuit een visie
Met de Total Touch Massage Therapy geef ik jou massages en behandelingen vanuit een holistische visie. Holisme betekent dat de mens als een geheel wordt gezien; het gaat om lichaam èn geest. Dit betekent dat de massage niet alleen fysiek gericht is, maar dat ik ook aandacht geef aan alle aspecten van het mens zijn. Hoe jij je voelt en hoe je je er in jouw leven voor staat, is voor mij net zo belangrijk.
Ik geef energetische massages in combinatie met Reiki-technieken. Bij Reiki gaat het om het vitaliseren van de levensenergie. Deze aanpak maakt spanningen in lijf en geest los en is daardoor een effectieve methode om te ont-stressen te ont-haasten en te ont-moeten (even niets moeten).

Massage gericht op diepe ontspanning en vitaliseren
De holistisch energetische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Het is een warme zachte diepe ontspanningsmassage waarbij je helemaal tot rust komt. Verder stimuleert deze massage de lymfestroom en werkt het positief op de energieplaatsen in je lijf (‘chakra’s). Het is een rustgevende behandeling met zachte, vloeiende en strijkende aanrakingen.
Hierdoor verminderen stress, spanningen, zorgen en angsten en word jij weer ‘heel’ als mens.

Liefdevolle massage
Aanraken, strelen, masseren: een mens kan niet zonder de ervaring van goed en liefdevolle aandacht voor zijn lijf. Door huid op huid contact wordt het hormoon oxytocine aangemaakt, een stofje dat ons rustiger, gelukkiger en gezonder maakt. Liefdevolle aanrakingen zijn niet alleen fijn maar ook gezond.
Ze blijken een goed medicijn tegen zowel fysieke en geestelijke klachten en geven een goed gevoel.

Tantrische massage
Ben jij iemand die het beste bij zichzelf komt via de erogene energiestromen? Dan is een tantrische massage voor jou wellicht een goede weg om te ontspannen en te helen. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.
Indien nodig kan daarbij aandacht worden geschonken aan gevoeligheden in het bekkenbodemgebied om blokkades aan te pakken.